VaporizersBärbara vaporizersMighty

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

Mighty

17 Omdöme

I lager

PRISSÄNKT

Ställ en fråga om den här produkten

Komplettera med

Antal

Sammanfattning

Mighty 328,49 US$ 424,97 US$

1 piece × 1

Totalt 328,49 US$

Produktinformation

Viktigt: Det här är den nya utgåvan av Mighty med 20% mer batterikapacitet.

Mighty bärbar Vaporizer av Storz & Bickel, mest kända för Volcano, är storebror till Crafty. Den kombinerar varmlufts (konvektions) -uppvärmning med konduktion och drivs av dubbla litiumjonbatterier, för varaktig vaporizing och hög kapacitets temperaturer. Temperaturen är inte bunden till förkonfigurerade inställningarna och kan enkelt justeras till dina personliga preferenser med en användarvänlig LED-display.

Större är bättre

I vissa fall, spelar storleken roll. Mighty är robust, 14 cm lång och har en stor örtkammare, så att du tillbringar mycket mer tid med förångningen än malandet av örter och laddningen av dem.

Örter & koncentrat

Mighty inkluderar ett liquid pad tillbehör, som kan användas för att förånga oljor och koncentrat. Självklart är Mighty naturligtvis exceptionellt bra på att förånga torra örter också.

Tyskt hantverk

Den tyska tillverkaren Storz & Bickel har ett välförtjänt rykte om att leverera hög kvalitet. Mighty är inget undantag. Denna Vaporizer är byggd för att hålla och ger ren ånga, utan någon oönskad smak eller lukt.

Komplett och exakt kontroll

Att ställa in rätt temperatur är lätt genom att använda plus- och minusknapparna. Mighty vaporizern ger användaren full kontroll av förångningstemperaturen mellan ett intervall av 40°C till 210°C. Mighty värms upp snabbt och visar noggrant den aktuella temperaturen på LED-skärmen.

Video

Hur man använder Mighty

Ta bort det övre kylaggregat med munstycket genom att försiktigt skjuta den åt sidan för att komma åt örtkammaren. Använd den medföljande grindern och fyllningshjälpen, fyll kammaren med din finmalda ört. Packa inte örterna alltför tight; se till att luft kan färdas mellan örterna.

Skjut kylaggregatet och munstycket på plats tills du hör ett klick, och tryck sedan på strömbrytaren i en sekund för att aktivera Mighty. Tryck på plus- eller minusknappen för att välja önskad temperatur. LED-displayen kommer att indikera aktuell temperatur och din inställning och kommer snabbt att minska klyftan. När din inställning har nåtts, kommer du att känna Mighty vibrera.

Nu är du redo att förånga. Rotera munstycket så att det är vänt bort från vaporizern och andas in långsamt. Den automatiska avstängningsfunktionen aktiveras en minut efter den senaste knapptryckningen, för att bevara batteriets laddning. För att skjuta upp detta, tryck lätt på strömbrytaren.

För mer detaljerade instruktioner, ladda ner bruksanvisningen för Mighty (PDF).

Mighty innehåll

  • Mighty vaporizer
  • Laddare (EU-kontakt)
  • Fyllningshjälp
  • Grinder
  • Rengöringsborste
  • Liquid pad
  • 3 x reserv screens
  • Set med reservtätningsringar
  • Bruksanvisning
Productcode Productname
11510 1 piece

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Mighty

Recensionerna är publicerade av Azarius kunder. Det är ditt egna ansvar att utvärdera tillförlitligheten, kvalitén och trovärdigheten av kundernas recensioner.

17 Omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.