VaporizersBärbara vaporizersMagic-Flight Launch Box laser etsad maple

You get 2 free seeds with your seeds order | Browse cannabis seeds | 10% off all Barney's Farm seeds

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

Magic-Flight Launch Box laser etsad maple

1 Omdöme

Slut i lager

Ställ en fråga om den här produkten

Vi säljer inte den här produkten längre.

Produktinformation

Den speciella laser etsade Magic-Flight Launch Box kitet innehåller samma bärbara vaporizer och tillbehör som den vanliga MFLB, men prydd med fascinerande laser etsade mönster på glaslocket.

Magic-Flight Laser etsad Launch Box

  • Flower of Life
  • Metatron's Cube
  • Tree of Life
  • Star Knot
  • Celtic Tree of Life

För mer information om de olika etsningarna, läs vidare nedan.

Klicka här för mer information om Magic-Flight Launch Box

Video

Celtic Tree of Life

Celtic Tree of Life är en gammal esoterisk symbol som förkroppsligar styrka, livslängd, andlig tillväxt, och visdom. Keltiska stammar byggde sina bosättningar i en ring runt ett heligt träd som skulle förse dem med mat, värme och tak över huvudet och det var tänkt att förkroppsliga integritet och säkerhet för deras folk.

Eftersom Livets Träd gav skydd för människor och djur, vördas det som skyddsväktare för allt liv på jorden. The Celtic Tree of Life tros vara en mystisk passage in i och mellan andevärldar: rötterna gräver sig djupt in i underjorden, grenarna skjuter ut till himmelen, och stammen i vår fysiska värld fungerar både som en länk för överensstämmelse mellan gudar och en hemlig dörr i vårt okända andliga jag.

Denna andliga symbol har de sammanflätade mönsterna som vanligtvis finns i Keltisk konst och är ytterligare ett exempel på anslutning och kontinuitet i allt liv på jorden. Det keltiska Livets träd emblemet guidar dig i din andliga klarhet och stärker din samhörighet med jorden.

Flower of Life

Flower of Life är en av de mest vördade symbolerna i världen, och finns i tempel, konst och manuskript cross-kulturellt. Blommans geometri har studerats av matematiker och filosofer i tusentals år, och tros vara det mönster av skapelsen som framträdde ur "The Great Void" och som ett verktyg för vår förståelse av hela universum genom tid och rum.

Metatron's Cube

Metatrons kub är en mycket geometrisk aspekt av flower of life som först upptäcktes av en medeltida italiensk matematiker. Figuren Metatron, är den ultimata kommunikatören mellan det gudomliga och människan i en mängd olika apokryfiska texter, och många tror att hans kub innehåller sakral geometri som kommer att tillåta oss att förstå varje levande varelse. Kuben innehåller fem tredimensionella "platonska kropparna" som representerar de fem elementen: Eld, vatten, jord, luft och eter.

Star Knot

Star Knot designen är en fusion av både Mellanöstern och Keltisk symbolism. Dess mest kända aspekt, Hexagramet, är mest känd som en symbol för judisk identitet och gudomligt skydd, men den är också det maskulina och feminina, mannens ställning mellan jorden och himlen, och medvetandet om kärlek i alla aspekter av livet.

Tree of Life

Tree of Life är ett motiv som har använts i religion, filosofi, mytologi och populärkultur i hela världen sedan urminnes tider som en symbol för odödlighet, oändlig samhörighet, visdom och livsnäring. Även i dag är det en refereras av många konstnärer, och representerar även den vetenskapliga organisationen av evolutionära relationer mellan alla levande organismer. Detta specifika Tree of Life kommer från Kabbalah, en mystisk fraktion av judendomen, där den representerar den process genom vilken universum kom till och människans plats i universum.

Also available

Click here for more information on the The Magic-Flight Orbiter.

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Magic-Flight Launch Box laser etsad maple

Reviews are published by customers of Azarius. It is your own responsibility to evaluate the accuracy, quality and reliability of these customer reviews.

Skriv ett omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.