VaporizersBärbara vaporizersCrafty

Are you looking for a magical gift? See our top 50 holiday gifts.

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

Crafty

2 Omdöme

I lager

PRISSÄNKT

Ställ en fråga om den här produkten

Komplettera med

Antal

Sammanfattning

Crafty 279,30 US$ 348,25 US$

new model × 1

Totalt 279,30 US$

Produktinformation

Viktigt: Det här är den nya utgåvan av Crafty med 20% mer batterikapacitet.

Crafty är den senaste bärbara vaporizern från världsberömda Storz & Bickel, det tyska företaget bakom den berömda stationära vaporizern Volcano. Ryktet om deras höga kvalitet visar sig vara välförtjänt då Crafty har samma kvalitetsnivå som Volcano.

Med sin längd på 11 cm och en vikt på endast 135 g, är Crafty den minsta och lättaste vaporizern som gjorts av Storz & Bickel. Den utmärker sig i enkel användning med en endaste knapp som kontroll samtidigt som den tillåter avancerade användare att anpassa sina vape erfarenheter genom en nedladdningsbar smartphone app. Crafty drivs av ett litium-jon-batteri.

Basic & Booster temperaturinställningar

Med en endaste knapptryckning, kommer Crafty att värmas upp till grundtemperaturen på 180°C (356°F). Genom att trycka på knappen två gånger kommer du att höja temperaturen till Booster inställningen på 195°C (383°F). Crafty är avsedd för exakt temperaturkontroll och justerar automatiskt uppvärmningsprocessen att vara korrekt upp till en endaste grad.

Fullständigt anpassningsbar via en app

En unik egenskap hos Crafty är möjligheten att ansluta till vaporizern med hjälp av gratis Crafty smartphone app. Appen ger användaren full kontroll över Crafty inställningar. Med hjälp av telefonen och en trådlös Bluetooth-signal, kan du anpassa Basic och Booster temperaturer för att passa dig någonstans mellan 40°C och 210°C. Med appen kan du även kolla upp batteristatus samt justera många andra inställningar.

Crafty fjärrkontrolls App kan laddas ner via Storz & Bickel hemsidan. Rådfråga denna sida för en lista över kompatibla enheter.

Hur man använder Crafty

Ta bort den övre kylenheten med munstycket genom att försiktigt skjuta den åt sidan för att komma åt örtkammaren. Med den medföljande grindern och fyllningsstödet, fyll kammaren med finmald ört. Packa inte örter alltför tätt; se till att luft kan färdas mellan örterna.

Skjut kylenheten och munstycket på plats tills du hör ett klick, och tryck sedan på strömknappen i en sekund för att aktivera Crafty. LED-displayen kommer att indikera Crafty värms upp, vilket kan ta upp till två minuter. Inställningen Basic har uppnåtts när LED-displayen ändras från rött till grönt. För att aktivera Booster temperaturen dubbelklickar du på strömbrytaren och väntar på en grönt blinkande signal.

Nu är du redo att förånga. Rotera munstycket så att den är vänd bort från förångaren och andas in långsamt. Den automatiska avstängningsfunktionen aktiveras en minut efter senaste knapptryckning, för att bevara batteriets laddning. För att skjuta upp detta, lätt att trycka på strömbrytaren.

För mer detaljerade instruktioner, ladda ner instruktionsmanualen för Crafty (PDF).

Crafty innehåll

  • Crafty vaporizer (2017 ny modell)
  • Laddare med USB-kabel
  • Fyllningsstöd
  • Grinder
  • Rengöringsborste
  • Liquid pad
  • 3 x reserv screens
  • Set med reservtätningsringar
  • Bruksanvisning
Productcode Productname
11509 new model

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Crafty

Recensionerna är publicerade av Azarius kunder. Det är ditt egna ansvar att utvärdera tillförlitligheten, kvalitén och trovärdigheten av kundernas recensioner.

Skriv ett omdöme

Charles 2017-02-17

This is the beste portable vaporizer ever. I love it, I also love the Azarius customer service.

This is the beste portable vaporizer ever. I love it, I also love the Azarius customer service.

Visa mer Läs mindre

Visa fler recensioner

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.