Discover new exceptional pricing on Storz & Bickel

Rea
VaporGenie Glass Bat
VaporGenie Glass Bat

VaporGenie Glass Bat

10914 VaporGenie

40,00 € * 89,00 *
+

Slut i lager

  • Free shipping at €50
  • Everything you need
  • Exceptional service
  • 10914

Lätt men tålig, grundläggande men med hög kvalitet; Glass Bat av VaporGenie är en önskan som har kommit i uppfyllelse.

VaporGenie Glass Bat är en pip-vaporizer med en elegant enkelhet. Men låt dig inte luras, eftersom denna pipa bara ger dig den bästa ånga från dina örter.

Inget krångel

Laddare, batterier och gasbehållare är irriterande, särskilt om du vill kunna ta dom med dig på dina äventyr. Med otur så får du alltid slut på kraft vid sämsta möjliga tidpunkt och separata tillbehör har en tendens att mystiskt försvinna. Det är därför Glass Bat är utformad som en glasbit med bara några löstagbara delar.

Du behöver bara ta med en tändare (obs! inte en stormtändare), pipan och din ört. Du kan styra temperaturen via den hastighet som du andas in. Enkelt, men effektivt.

De bästa materialen

Glaset är tillverkat av rock solid 2,5 mm tyskt borosilikatglas, utan en slipad glasövergång. Detta gör Glass Bat tåligare än VaporGenie Glass Sherlock.

Det keramiska filtret är tillverkat av kiselkarbid med hög renhet (kisel och kol), ett av de mest värmebeständiga keramiker kända. Den kommer inte att brännas eller försämras, vilket innebär att du aldrig behöver byta ut den.

Innovativ skjutdörr

Med en enkel vridning på skjutdörren så du kan öppna eller stänga skålen. Detta innovativa system är unikt för VaporGenie Glass Bat. Ett praktiskt sätt att förhindra oavsiktligt spill.

VaporGenie Glass Bat innehåll

  • Glass Bat vaporizer pipa
  • Bruksanvisning
  • 2 screens

VG Glass Bat använder mindre screens än andra VaporGenie pipor. En större screenstorlek kommer att fungera men är inte idealisk. Vänligen välj screenpaket för Glass Bat.

Fragen und Antworten mer

VaporGenie Glass Bat Questions

Questions

Detta fält är obligatoriskt.

Ställ en fråga
Kundrecensioner för "VaporGenie Glass Bat"
Skriva omdöme
Omdömen släpps efter granskning.

De fält som markerats med * är obligatoriska fält.

Specifikationer

Screen size: 12