VaporizersStationära vaporizersVolcano Digit (Solid Valve)

Due to Pentecost, Azarius will be closed on Sunday the 20th and Monday the 21st. You can still place an order, but it might arrive a day late. Our store at Kerkstraat (Amsterdam), however, will still be open.

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

Volcano Digit (Solid Valve)

5 Omdöme

Slut i lager

Ställ en fråga om den här produkten

Vi säljer inte den här produkten längre.

Produktinformation

Volcano Digit är den digitala versionen av den universellt hyllade Volcano Vaporizern. Volcano vaporizern frigör smaker och aktiva ingredienser från örter genom förångning med varmluft. Optimal behandling av de aktiva beståndsdelarna minskar utvecklingen av skadliga ämnen och odörer till ett minimum. Det innebär att även icke-rökare tycker att vaporizern är rolig.

En ytterligare fördel med volcano är utnyttjandet av aktiva ingredienser, som är 3-4 gånger högre jämfört som med rökning, en aspekt som gör att investeringen lönar sig kortast möjliga tid.

Video

VolcanoVolcano Digit
Temperatur ställs in och justeras med en ratt.Digital LED-display med satt och aktuell temperatur. (°C eller °Fahrenheit).
Temperatur som är exakt inom 4°C.Exakt elektronisk styrning, med temperatur som är korrekt inom 1,5°C
Förångar vid temperaturer mellan 108-230°C.Förångas vid temperaturer mellan 40-230°C.
Enheten förblir på tills den blir avstängd.Automatisk avstängning efter 30 minuter.

Den unika patenterade Volcano System teknologin förmedlar luft berikad med smaker och aktiva ingredienser in i en ballong genom en ventil. De genererade ångorna kommer att samlas helt i ballongen. Efter fyllning av ventil ballongen så kan den lösgöras helt och separeras från apparaten. Innehållet kan inhaleras efter behag, oberoende av förångningsprocessen både bekvämt och säkert.

The Volcano har redan fått ett rykte bland experter som den mest tekniskt avancerade och professionella vaporizern tillgänglig. Den noggranna kontrollen av lufttemperaturen sätter nya standarder för vaporizers i precision och tillförlitlighet. Stringent urval av material, oklanderlig bearbetning och praktisk i sin form, varvid Volcano kombinerar enkelhet i användning, en hög grad av säkerhet och speciellt god effektivitet.

Komponenter

Varje vaporizer levereras med all nödvändig utrustning för att börja förångningen omedelbart:

  • Solid valve
  • Munstycke
  • fyllningskammare
  • Normalt screen-set
  • 1 pad för förångning av vätskor
  • 1 rengöringsborste
  • ballongtub (3m)

En utförlig manual medföljer. Vi erbjuder även extra screens och ballonger.

En treårig garanti tillhandahålls av tillverkaren.

Användning

Ladda ner hela de engelska instruktionerna för Volcano här.

Observera: denna produkt har en europeisk kontakt och fungerar på endast 220V. Kontakten är inte lämplig för (bland andra länder) Storbritannien, Irland, USA och Kanada. Brittiska och irländska användare behöver bara en adapter. Amerikanska och kanadensiska användare behöver också en spänningsadapteradapter.

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Volcano Digit (Solid Valve)

Reviews are published by customers of Azarius. It is your own responsibility to evaluate the accuracy, quality and reliability of these customer reviews.

Skriv ett omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.