VaporizersMärkenTopBondNovae

Azarius

 • $

$ 0, -

0,00 US$

Novae

2 Omdöme

I lager

Ställ en fråga om den här produkten

Komplettera med

Antal

Sammanfattning

Novae 90,51 US$

1 stycke × 1

Totalt 90,51 US$

Produktinformation

TopBond’s Novae är förmodligen det bästa som någonsin har hänt fantaster av vaporizers som har lite lägre budget (och speciellt för de som älskar konvektionsvaporizers). Denna vaporizer hyllas ofta som ’’den bästa vaporizern under 100 euro’’ och detta är p grund av att Novae tillfredställer nybörjare likväl som rutinerade användare. Inte nog med att den är den bästa vaporizern i låg prisklass, den är även den enda kompletta konventionsvaporizern i denna prisklass.

Så vad är det egentligen som är så speciellt med denna vape? Låt oss svara med en annan fråga, vad är inte?

KONVEKTIONSUPPVÄRMNING

Novae använder sig av uppvärmning via konvektion. För er som inte var uppmärksamma i skolan: Konvektionsuppvärmning innebär att ditt växtbaserade material värms upp via varm luft istället för via en varm yta (vilket är vad vi kallar för konduktion). Konvektionsånga är fullkomligt fantastisk; den är väldigt len och extremt smakrik.

En konvektionsvaporizer kräver en vagt annorlunda teknik för inhalering i jämförelse med de flesta andra vapesen. Ta långa och långsamma bloss, och du kommer bli belönad med magnifik ånga!

Under längre sessioner behåller den keramiska kammaren lite värme, vilket kan addera lite konduktion till blandningen. Om du vill att detta ska ske beror helt på din personliga smak. Om du vill ha 100% ren konvektionsånga, pröva korta till mellanlånga sessioner.

TOPBOND NOVAE KVALITÉ

Till skillnad från vad du kanske antar när du ser prisklassen på denna vape, är Novae helt och hållet tillverkad av material av premiumklass. Det svarta munstycket i glas och den keramiska kammaren bevarar smaken och kvalitén på din ånga. Dessa material är även väldigt lätta att göra rent och att underhålla.

Utsidan av Novae är tillverkad av zinklegering vilket resulterar i en häftig look, en känsla av premium och storslagen livstid, även för klantiga spaceheads skulle det vara väldigt svårt, om inte helt omöjligt att ha sönder denna vape.

ANVÄNDARVÄNLIG

Du kan använda Novae genom endast en knapp. Tryck på knappen tre gånger för att aktivera enheten. Håll in och släpp knappen för att välja den önskade temperaturen. Novae har fem olika inställningar för temperaturen: 175°C, 185°C, 195°C, 205°C och 215°C.

Lamporna på enheten berättar för dig vilken temperatur du har valt. Färgen på lampan

indikerar statusen på batteriet.

 • Grön: ditt batteri är fulladdat
 • Blå: medium-fullt
 • Röd: ditt batteri behöver laddas

TOPBOND NOVAE EXTRA FUNKTIONER

Trodde du att detta var allt? Då hade du fel! Denna underbara vaporizer har några fler spännande överraskningar.

Stealth mode. Även fast detta är en ytterst fin vape att titta på, förstår TopBond att man inte alltid vill visa upp och skrota med sin vape, för ibland måste man kunna vara diskret. Därför erbjuder Novae ett stealth mode. Du aktiverar detta genom att trycka på knappen två gånger. Vaporizern fungerar som vanligt, men alla lampor är avstängda.

Kompatibilitet med vattenpipor. Novae är kompatibel med praktiskt taget allt du kan tänka dig. Torra örter? Självklart. Oljiga koncentrat? Check! Ditt favorit vattenverktyg? Självklart!

Utbytbart batteri - detta är en väldigt häftig funktion som man oftast hittar i mer avancerade (med andra ord dyra) vapes. Ett utbytbart batteri bidrar till en längre livslängd på din vape; om ditt batteri skulle gå sönder kan du helt enkelt byta det utan att behöva kasta din vaporizer i soporna. Detta erbjuder även möjligheten att byta batterier, vilket är en perfekt lösning för den som tycker om att vapea på festival, på en hikingrunda eller praktiskt taget vart som helst.

NOVAE DIMENSIONER

 • Längd: 9 cm
 • Bredd: 5.5 cm
 • Djup: 2.5 cm

TOPBOND NOVAE - VAD INGÅR I FÖRPACKNINGEN?

 • 1 TopBond Novae vaporizer
 • 5 filter screens
 • 1 rengöringsborste
 • 1 verktyg för rengöring
 • 1 USB laddare
Productcode Productname
15424 1 stycke

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Novae

Recensionerna är publicerade av Azarius kunder. Det är ditt egna ansvar att utvärdera tillförlitligheten, kvalitén och trovärdigheten av kundernas recensioner.

Skriv ett omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.