VaporizersMärkenSticky Brick Labs Flip Brick

Check out our mindblowing Summer Sale with over 300 products!

Azarius

 • $

$ 0, -

0,00 US$

Flip Brick

0 Omdöme

I lager

REA

Ställ en fråga om den här produkten

Välj sort

Komplettera med

Antal

Sammanfattning

Flip Brick 94,48 US$ 118,40 US$

Walnut × 1

Totalt 94,48 US$

Produktinformation

Så du vill byta till att vapea, men du kan helt enkelt inte skiljas från din underbara bong? Inga problem. Sticky Brick Flip Brick är en händig adapter för vattenverktyg och en väldigt bra konvektionsvaporizer i ett! Så rädda din bong från behållaren i glas och lägg till en helt ny dimension till din upplevelse av din vattenpipa.

Låt oss introducera dig till Flip Brick; den minsta Sticky Brick vapen tillverkad hittills. Denna kloss är designad för att fungera väl med din favoritbubblare, bong, vattenverktyg eller vattenpipa. Flip Brick kommer med både en 14 mm och en 18 mm hane-anslutning, vilket gör det möjligt för dig att ansluta den till praktiskt taget vilket vattenverktyg som helst (som t.ex. The Honey, the Glass Bomb Tower, eller den så kallade glass percolator bong).

Sticky Brick vapesen är väl kända för den galet tjocka, smakrika och effektiva ångan som de producerar. Flip Brick är inget annorlunda. Flip Brick innehåller inte någon plast, några elektroniska delar eller andra saker som de inte vill ha där störandes för din ånga, din high eller din hälsa. Alla Sticky Brick vaporizers är handgjorda av trä och glas. Flip Brick finns tillgänglig i de följande versionerna:

 • Rock maple (ljusbrun)
 • Körsbär(den emellan)
 • Valnöt (mörkbrun)

HUR MAN ANVÄNDER FLIP BRICK

Vänd på intagsblocket för att få fram värmekammaren. Fyll den med fint malda örter. Vänd på anslutningsklossen, skjut den in på plats och anslut den till ett vattenverktyg av ditt val. Värm upp vaporizern via flammintaget med en stormtändare. På grund av den lilla storleken på enheten, kan det behövas lite träning för att inte bränna örterna. Om vi får ge dig ett tips: sikta stormtändaren svagt uppåt istället för direkt ner i intaget. Pröva olika  kombinationer av avstånd på lågan och inhaleringskraft för att hitta vad som fungerar bäst för dig.

VAD INGÅR I FÖRPACKNINGEN?

 • Flip Brick vaporizer
 • Värmeintag av glas
 • 14 mm hane anslutning
 • 18 mm hane anslutning
 • Butantändare (butan ej inkluderat)
 • 6 screens för ersättning
 • Rörverktyg i rostfritt stål

Lägg märke till: Flip Brick är designad för användning tillsammans med ett vattenfilter/del. Ett (glas) vattenfilter är ej inkluderat i förpackningen.

STICKY BRICK UNDERHÅLL

Gör försiktigt din Flip Brick med en bomullstops eller bomullstuss och varmt vatten för att sedan torka ordentligt. Var vänlig att lägga märke till att ej rengöra trädelarna med ISO alkohol och behandla endast med träoljor.

VARNING

Rör absolut ej intagsglaset direkt efter du har använt enheten.

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Flip Brick

Reviews are published by customers of Azarius. It is your own responsibility to evaluate the accuracy, quality and reliability of these customer reviews.

Skriv ett omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.