VaporizersMärkenAir VapeAirVape X

Azarius

 • $

$ 0, -

0,00 US$

AirVape X

0 Omdöme

I lager

Ställ en fråga om den här produkten

Välj sort

Komplettera med

Antal

Sammanfattning

AirVape X 172,81 US$

svart × 1

Totalt 172,81 US$

Produktinformation

Den tunna men kraftfulla AirVape Xs var redan rätt så imponerande. Men, denna uppdaterade versionen kallad AirVape X kommer definitivt slå dig med häpnad. Denna super diskreta hybrid vaporizer har samma storlek och kraft som sin företrädare men lägger däremot till några super praktiska funktioner till allt. Där AirVape Xs är en söt Charmande så kommer den nya AirVape X och är en oförsonlig Charizard!

AIRVAPE X FUNKTIONER

Kommer du ihåg den där gången när du råkade spola ner din telefon efter att den ramlat ur din ficka? Inte med denna vaporizer. AirVape X är väldigt liten samt super tunn, så den får enkelt plats i fickan på dina tajtaste jeans.

AirVape X använder sig av en teknologi där man kombinerar både konduktions- och konvektionsuppvärmning för att enkelt kunna bilda mjuk ånga med en jämn uppvärmning av dina örter. Kammaren är gjord av keramik, är i en perfekt storlek (det får pats 0.25 gram) och har en avdelning under sig som samlar på sig varm luft för att kunna addera till den fantastiska ångkvalitén.

AirVape X har en uppvärmningstid på trettio sekunder och vibrerar när den har nått upp till den önskade temperaturen. Temperaturintervallen ligger mellan 93°C - 220°C. Denna fantastiska enhet kommer även med en 3.3 cm skärm där du kan sköta temperaturen, se batteritiden och en automatisk shut-off timer nedräkning. Du kan välja mellan 3 minuter eller 5 minuter.

AIRVAPE X UPPDATERINGAR

AirVape X har gått igenom några super smarta uppdateringar:
25% större örtbehållare - AirVape Xs har plats för 0.2 g örter, men X versionen har plats för inte mindre än 0.25 g!
Bättre material - Värmekammaren, luftvägen och munstycket är alla gjorda av keramik, vilket resulterar i en super välsmakande ånga.
Koncentrat - AirVape X är kompatibel med både örter och koncentrat. Endast lägg lite olja eller vax på den inkluderade plattan för koncentrat och sätt igång att vapea.
Magnetiskt munstycke - Munstycket hålls på plats av en väldigt stark magnet, vilket gör det väldigt lätt för dig att ladda och göra rent behållaren.

VAD FINNS I LÅDAN?

 • AirVape X vaporizer
 • Platta för koncentrat
 • USB laddningskabel
 • Filter screen
 • Screen för kammaren
 • Pincett
 • Packningsverktyg
 • Rengöringsborste
 • Shell
 • Användarmanual
 • Garantikort
Productcode Productname
15399 svart
15768 Ocean Blue

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - AirVape X

Recensionerna är publicerade av Azarius kunder. Det är ditt egna ansvar att utvärdera tillförlitligheten, kvalitén och trovärdigheten av kundernas recensioner.

Skriv ett omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.