SmartshopGåvor & provpackKratom pack

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

Kratom pack

2 Omdöme

Slut i lager

Ställ en fråga om den här produkten

Leveransrestriktioner

Tyvärr kan vi inte kan skicka denna produkt till ditt land. Möjligen på grund av dess lagliga status, eller för att vi inte kan garantera en säker och korrekt ankomst av ditt paket. Våra transportrestriktioner är bindande. För mer information om den lagliga statusen av våra produkter ber vi dig vänligen att se över våra villkor.

Leveransrestriktioner

Produktinformation

Kratom paketet är ännu ett unik Azarius paketerbjudande, denna gång riktad till de som gillar den populära Asiatiska örten kratom (Mitragyna speciosa).

Det som är anmärkningsvärt med kratom är den motsatta effekten den låter dig uppleva. Den stimulerar eller lugnar, beroende på dosen du tar. Det är möjligt att känna sig helt avslappnad, men på samma gång vara på humör för att göra något aktivt.

Detta är din chans att lära känna kratom i dess olika former och spara pengar!

Kratom paketet innehåller

Kratom Thai är en av de starkaste kratombladen tillgängliga. Dessa är 100% top kvalitétsblad, inte någon blandning. Du behöver endast en liten kvantitet.

Effekterna av kratom från Malaysia är nästan indentiska emot effekterna av Bali kratom. I lägre doser så stimulerar den medan högre doser är lugnande.

(Bali) kratom standardiserat extrakt är aktivt under 1 gram och kan blandas med vätska (varmt vatten, eller milkshake till exempel).

Högkvalités kratom Thai extrakt, lika potent som 15 gram av torkade blad. En av de starkaste kratomprodukterna på marknaden. Thai sägs vara mer energisk än andra former av kratom.

Leveransrestriktioner

Observera: Vi skickar inte färska/ört produkter till länder utanför Europa. Se vår ansvarsfriskrivning för mer information. Kontrollera också om produkten är laglig i ditt land. Vi kan definitivt inte skicka denna produkt till följande länder.
Productcode Productname

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Kratom pack

Recensionerna är publicerade av Azarius kunder. Det är ditt egna ansvar att utvärdera tillförlitligheten, kvalitén och trovärdigheten av kundernas recensioner.

Skriv ett omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.