SmartshopKratomKratom Maeng Da (Mitragyna speciosa) kapslar

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa) kapslar

3 Omdöme

Slut i lager

Ställ en fråga om den här produkten

Leveransrestriktioner

Tyvärr kan vi inte kan skicka denna produkt till ditt land. Möjligen på grund av dess lagliga status, eller för att vi inte kan garantera en säker och korrekt ankomst av ditt paket. Våra transportrestriktioner är bindande. För mer information om den lagliga statusen av våra produkter ber vi dig vänligen att se över våra villkor.

Leveransrestriktioner

Produktinformation

Hör upp! Du behöver aldrig oroa dig för att dricka bittert kratomté någonsin igen med dessa händiga Kratom Maeng Da kapslar. Ett paket innehåller 30 vegetariska kapslar (500 mg).

Kratom (Mitragyna speciosa) är ett träd som främst hittas i Sydöstra Asiens regnskogar, specifikt i Thailand och Malaysia. Dess stora, ovala blad växer på tropiska träd som kan nå en höjd på upp till 15 meter. Många olika alkaloider har identifierats i örten kratom, men substansen mitragynin är den viktigaste, som orsakar en paradox av effekter: både stimulerande och lugnande.

Dessa kapslar innehåller Maeng Da Kratom. Namnet Maeng Da betyder mer eller mindre ’pimp grade’. Man kan med säkerhet säga att detta är en av de kratomsorterna av högst kvalité, handplockad i Thailand för starkaste effekt. Doften är stark och löven är väldigt gröna i färgen.

KRATOM MAENG DA KAPSLAR EFFEKTER

De huvudsakliga effekterna är stimulation, eufori och lugnande. Lägre doser sägs erbjuda mer stimulantia effekter medan högre doser sägs orsaka det mer drömmande, lugnande tillståndet. Utöver detta är det även rapporterat att kratom agerar som ett afrodisiakum.

Utav de olika varianterna har kratom från Thailand de mest energigivande effekterna. Maeng Da kan ses som en högkvalitativ Thai-variant, och därför även som en av de mest potenta varianterna på marknaden just nu.

Effekterna börjar verka inom tio minuter efter intag och varar i flera timmar.

MAENG DA KAPSLAR DOSERING

Det finns olika sätt att konsumera kratom på. Traditionellt mals löven ned och äts sedan följt av drickande av varmt vatten, té eller kaffe. Lyckligtvis behöver du inte tänka på något av detta eftersom vi har tagit fram dessa händiga kapslarna till dig.

Rekommenderad dosering:

  • Lätt dos: 3 to 5 kapslar
  • Vanlig dos: 5 - 10 kapslar
  • Hög dos: 10 to 15 kapslar 

LÄNKAR

För mer information om denna intressanta växt, läs vår encyklopedi om kratom eller besök www.mitragyna.com

VARNING

Vi rekommenderar att du ej beger dig ut i trafiken eller deltar i andra aktiviteter som kräver din yttersta koncentration. Användning av Kratom i höga doser kan vara milt vanebildande. Omedelbara biverkningar inkluderar torr mun, sämre aptit och lätt förstoppning. Eventuella biverkningar på lång sikt inkluderar viktförlust, sömnbrist och mörkare hud, speciellt på kinderna. Kombinera ej med MAO-hämmare.

Leveransrestriktioner

Observera: Vi skickar inte färska/ört produkter till länder utanför Europa. Se vår ansvarsfriskrivning för mer information. Kontrollera också om produkten är laglig i ditt land. Vi kan definitivt inte skicka denna produkt till följande länder.
Productcode Productname

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa) kapslar

Recensionerna är publicerade av Azarius kunder. Det är ditt egna ansvar att utvärdera tillförlitligheten, kvalitén och trovärdigheten av kundernas recensioner.

Skriv ett omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.