SmartshopKratomKratom Exosphere flytande extrakt (Jetpackkratom)

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

Kratom Exosphere flytande extrakt (Jetpackkratom)

6 Omdöme

Slut i lager

Ställ en fråga om den här produkten

Leveransrestriktioner

Tyvärr kan vi inte kan skicka denna produkt till ditt land. Möjligen på grund av dess lagliga status, eller för att vi inte kan garantera en säker och korrekt ankomst av ditt paket. Våra transportrestriktioner är bindande. För mer information om den lagliga statusen av våra produkter ber vi dig vänligen att se över våra villkor.

Leveransrestriktioner

Produktinformation

Detta är en produkt med ett speciellt rabatterbjudande för att fira Azarius 20år. Varannan vecka ger vi 20% rabatt på 20 produkter från Azarius. Så se till att vara snabb. Fira att Azarius fyller 20 år med oss.

På vilket sätt föredrar du att ta kratom? Tar man piller så missar man oftast smaken men vissa personer föredrar att kunna ha full kontroll över sin kratom dos. Jetpackkratom Exosphere flytande extrakt presenterar det absolut enklaste sättet att administrera den exakta mängd av kratom skräddarsydd för just dina behov. Från en mikrodos till en riktig lugnande effekt. Du har kontroll över situationen tack vare denna flaska med pipett (10 ml) och spruta (30 ml). Gör dig redo för att experimentera. 

KRATOM EFFEKTER

Effekterna börjar värka inom fem till tio minuter efter intag och håller i sig i flera timmar. Kratom har både stimulerande och depressanta egenskaper. Visa källor säger att det är en stimulant i lägre doser och att effekterna blir mer lugnande i högre doser. Känslan beskrivs ofta som glad och aktiv, med en stark vilja att få saker gjort.

Ibland när man använder Kratom för första gången vet inte hjärnan riktigt hur den ska reagera mot den nya substansen och den vet inte riktigt vad den ska göra med den. Därför är det mycket möjligt att kratom inte fungerar eller har en väldigt vag effekt de första gångerna du använder substansen, innan hjärnans mottagare har funderat ut hur de ska bearbeta den.

KRATOM JETPACK EXOSPHERE ANVÄNDNING

Kratom Jetpack Exosphere flytande extrakt kan blandas med alla vätskor (som tillexempel varmt vatten, juice eller en milkshake). 1 ml av Jetpackkratom Exosphere flytande extrakt innehåller 55 mg Mittagynin, vilket är likvärdigt som ungefär 5 gram av pulveriserade kratom löv. 

Kratom Jetpack Exosphere är starkt. Va inte en besserwisser, använd det varsamt och lär dig dess styrka. 

INGREDIENSER

Mitragynin, Polyetylenglykol, Ultrarenat vatten

VARNING

Vi rekommenderar att du ej beger dig ut i trafiken eller deltar i andra aktiviteter som kräver din yttersta koncentration. Användning av Kratom i höga doser kan vara milt vanebildande. Omedelbara biverkningar inkluderar torr mun, sämre aptit och lätt förstoppning. Eventuella biverkningar på lång sikt inkluderar viktförlust, sömnbrist och mörkare hud, speciellt på kinderna. Kombinera ej med MAO-hämmare.

LÄNKAR

För mer information om denna intressanta växt, besök www.mitragyna.com

Leveransrestriktioner

Observera: Vi skickar inte färska/ört produkter till länder utanför Europa. Se vår ansvarsfriskrivning för mer information. Kontrollera också om produkten är laglig i ditt land. Vi kan definitivt inte skicka denna produkt till följande länder.
Productcode Productname

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - Kratom Exosphere flytande extrakt (Jetpackkratom)

Recensionerna är publicerade av Azarius kunder. Det är ditt egna ansvar att utvärdera tillförlitligheten, kvalitén och trovärdigheten av kundernas recensioner.

Skriv ett omdöme

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.