Kratom Borneo White (Sacred Plants) fint pulveriserad

13583 Sacred Plants

från 9,50 € *
+

Slut i lager

 • Free shipping at €50
 • Everything you need
 • Exceptional service
 • 13583

Kratom Borneo White är hållbart skördat i vildmarken på öparadiset Borneo. Det är en imponerande typ av Kratom på grund av att växten har löv med vita vener. De största löven skördas för att underlätta för de mindre löven att växa och för att öka trädets produktivitet. Sedan torkas löven och mals ned till ett väldigt fint (200 mikron) pulver, vilket gör det väldigt enkel att att blanda ned i en kopp av kratomte.

Kratom Borneo White är väldigt populär bland kratom fans, det är ungefär som den större brodern till den röda strainen av kratom. Den är även lite svårare att hitta än den röda, vilket gör att det finns stor efterfrågan på denna produkt.

EFFEKTER

Effekterna börjar värka inom fem till tio minuter efter intag och håller i sig i flera timmar. Kratom har både stimulerande och depressanta egenskaper. Visa källor säger att det är en stimulant i lägre doser och att effekterna blir mer lugnande i högre doser. Känslan beskrivs ofta som glad och aktiv, med en stark vilja att få saker gjort.

Ibland när man använder Kratom för första gången vet inte hjärnan riktigt hur den ska reagera mot den nya substansen och den vet inte riktigt vad den ska göra med den. Därför är det mycket möjligt att kratom inte fungerar eller har en väldigt vag effekt de första gångerna du använder substansen, innan hjärnans mottagare har funderat ut hur de ska bearbeta den.

ANVÄNDNING

Kratom Thai är aktiv från och med 1 gram och kan blandas med vilken vätska som helst (varmt vatten eller en milkshake till exempel). Använd 2 gram för en mild effekt, och ända upp till 4 gram för starkare effekt. Enligt vår erfarenhet tycker de flesta om att göra kratomte enligt denna variant.

VARNING

Vi rekommenderar att du ej beger dig ut i trafiken eller deltar i andra aktiviteter som kräver din yttersta koncentration. Användning av Kratom i höga doser kan vara milt vanebildande. Omedelbara biverkningar inkluderar torr mun, sämre aptit och lätt förstoppning. Eventuella biverkningar på lång sikt inkluderar viktförlust, sömnbrist och mörkare hud, speciellt på kinderna. Kombinera ej med MAO-hämmare.

Självbehandling rekommenderas aldrig, särskilt om du lider av allvarliga tillstånd som till exempel ångest eller depression. Dessa bör aldrig bli behandlade utan rådgivning av läkare.

LÄNKAR

För mer information om denna intressanta växt, besök www.mitragyna.com

Fragen und Antworten mer

Kratom Borneo White (Sacred Plants) fint pulveriserad Questions

Questions

Detta fält är obligatoriskt.

Ställ en fråga
Kundrecensioner för "Kratom Borneo White (Sacred Plants) fint pulveriserad"

Reviewer

10/10

 • + 5

  superbe ^produit qui m as fais diminuer la methadone de 20 mg sans soufrire je recommande

  Reviewer

  10/10

  Es hat wirklich gut gewirkt, das pulver ist sehr fein, mir fällt hier nichts schlechtes ein!

  Reviewer

  10/10

  Dit is mijn favoriete kratom van het moment. Echt een ander effect dan andere soorten, ik kan niet zo goed omschrijven wat het verschil is. Maar het effect is heel helder en duurt ook wat langer dan andere soortjes.

  Skriva omdöme
  Omdömen släpps efter granskning.

  De fält som markerats med * är obligatoriska fält.

  Specifikationer