Discover new exceptional pricing on Storz & Bickel

Kratom Borneo Red (Sacred Plants) fint pulveriserad

Kratom Borneo Red (Sacred Plants) fint pulveriserad

13580 Sacred Plants

6,50 € *
Mängd Styckpris
till 3 6,50 € *
från 3 6,11 € *
från 5 5,72 € *
från 10 5,33 € *
+

Slut i lager

  • Free shipping at €50
  • Everything you need
  • Exceptional service
  • 13580

Kratom (Mitragyna speciosa) är ett träd som främst hittas i Sydöstra Asien, men kan även hittas i tropiska och subtropiska regioner av Asien och Afrika. Trädet är ett högt lövträd som kan nå en höjd på nästan 30 meter.

Denna Kratom Borneo Red är hållbart skördad i Borneo. Det är en intressant typ av kratom på grund av dess löv med röda vener. De största löven skördas för att underlätta för de mindre löven att växa och för att öka trädets produktivitet. Sedan torkas löven och mals ned till ett väldigt fint (200 mikron) pulver.

En kopp kratomté gjort av Borneo Red är perfekt för att varva ned efter en lång dag.

EFFEKTER

Effekterna börjar värka inom fem till tio minuter efter intag och håller i sig i flera timmar. Kratom har både stimulerande och depressanta egenskaper. Visa källor säger att det är en stimulant i lägre doser och att effekterna blir mer lugnande i högre doser. Känslan beskrivs ofta som glad och aktiv, med en stark vilja att få saker gjort.

Ibland när man använder Kratom för första gången vet inte hjärnan riktigt hur den ska reagera mot den nya substansen och den vet inte riktigt vad den ska göra med den. Därför är det mycket möjligt att kratom inte fungerar eller har en väldigt vag effekt de första gångerna du använder substansen, innan hjärnans mottagare har funderat ut hur de ska bearbeta den.

ANVÄNDNING

Kratom Thai är aktiv från och med 1 gram och kan blandas med vilken vätska som helst (varmt vatten eller en milkshake till exempel). Använd 2 gram för en mild effekt, och ända upp till 4 gram för starkare effekt. Enligt vår erfarenhet tycker de flesta om att göra kratomte enligt denna variant.

VARNING

Vi rekommenderar att du ej beger dig ut i trafiken eller deltar i andra aktiviteter som kräver din yttersta koncentration. Användning av Kratom i höga doser kan vara milt vanebildande. Omedelbara biverkningar inkluderar torr mun, sämre aptit och lätt förstoppning. Eventuella biverkningar på lång sikt inkluderar viktförlust, sömnbrist och mörkare hud, speciellt på kinderna. Kombinera ej med MAO-hämmare.

Självbehandling rekommenderas aldrig, särskilt om du lider av allvarliga tillstånd som till exempel ångest eller depression. Dessa bör aldrig bli behandlade utan rådgivning av läkare.

LÄNKAR

För mer information om denna intressanta växt, besök www.mitragyna.com

Fragen und Antworten mer

Kratom Borneo Red (Sacred Plants) fint pulveriserad Questions

Questions

Detta fält är obligatoriskt.

Ställ en fråga
Kundrecensioner för "Kratom Borneo Red (Sacred Plants) fint pulveriserad"

Reviewer

5/10

  • + Snelle bezorging
  • - Geen effect

Samen met een vriend geprobeerd. Beide een halve gram. Na 2 uur de conclusie getrokken dat het niks deed. Misschien was het effect te licht om verschil te merken. Volgende keer een ander kratom product proberen om te kijken of de hersenreceptoren het dan wel goed kunnen verwerken.

Reviewer

5/10

Aufputschende Wirkung, für den Preis in Ordnung. Viele "warme" Anteile aus einem Kratom-Rausch vermisse ich aber. Hab einmal 330mg genommen, einmal den Rest.

Skriva omdöme
Omdömen släpps efter granskning.

De fält som markerats med * är obligatoriska fält.

Specifikationer