Discover new exceptional pricing on Storz & Bickel

Kratom Bali (Sacred Plants) fint pulveriserad

13574 Sacred Plants

från 9,50 € *
+

Slut i lager

  • Free shipping at €50
  • Everything you need
  • Exceptional service
  • 13574

Kratom (Mitragyna speciosa) är ett träd som främst hittas i Sydöstra Asien, men kan även hittas i tropiska och subtropiska regioner av Asien och Afrika. Trädet är ett högt lövträd som kan nå en höjd på nästan 30 meter.

Detta vackra Bali kratom från Sacred Plants har tillverkats i 12 år och noggrann skörd och avancerad torkteknik har resulterat i en av de bästa och mest omtyckta sorterna av  Bali kratom.

Bali Kratom är först urådrad och sedan fint pulveriserad, vilket skapar en fantastisk produkt för ditt téskapande.

EFFEKTER

Effekterna börjar värka inom fem till tio minuter efter intag och håller i sig i flera timmar. Kratom har både stimulerande och depressanta egenskaper. Visa källor säger att det är en stimulant i lägre doser och att effekterna blir mer lugnande i högre doser. Känslan beskrivs ofta som glad och aktiv, med en stark vilja att få saker gjort.

Ibland när man använder Kratom för första gången vet inte hjärnan riktigt hur den ska reagera mot den nya substansen och den vet inte riktigt vad den ska göra med den. Därför är det mycket möjligt att kratom inte fungerar eller har en väldigt vag effekt de första gångerna du använder substansen, innan hjärnans mottagare har funderat ut hur de ska bearbeta den.

FÖRBEREDNING AV KRATOM BALI FINT PULVERISERADE ÖRT

Kratom Thai är aktiv från och med 1 gram och kan blandas med vilken vätska som helst (varmt vatten eller en milkshake till exempel). Använd 2 gram för en mild effekt, och ända upp till 4 gram för starkare effekt. Enligt vår erfarenhet tycker de flesta om att göra kratomte enligt denna variant.

VARNING

Vi rekommenderar att du ej beger dig ut i trafiken eller deltar i andra aktiviteter som kräver din yttersta koncentration. Användning av Kratom i höga doser kan vara milt vanebildande. Omedelbara biverkningar inkluderar torr mun, sämre aptit och lätt förstoppning. Eventuella biverkningar på lång sikt inkluderar viktförlust, sömnbrist och mörkare hud, speciellt på kinderna. Kombinera ej med MAO-hämmare.

Självbehandling rekommenderas aldrig, särskilt om du lider av allvarliga tillstånd som till exempel ångest eller depression. Dessa bör aldrig bli behandlade utan rådgivning av läkare.

LÄNKAR

För mer information om denna intressanta växt, besök www.mitragyna.com

Fragen und Antworten mer

Kratom Bali (Sacred Plants) fint pulveriserad Questions

Questions

Detta fält är obligatoriskt.

Ställ en fråga
Kundrecensioner för "Kratom Bali (Sacred Plants) fint pulveriserad"

Reviewer

10/10

  • + Ik slaap met een beetje als een blok.
  • - Smaakt niet lekker.

Aangezien dit mij nu kan laten slapen met nog geen vierkante cm poeder, act ik deze drug als zodanig en stop om de twee dagen. Op de derde dag begin ik weer voor 2 dagen. De addictie blijft dan onder controle. Blijf inderdaad thuis en ik ga geen autorijden. Veel te gevaarlijk. De opname van de gewone waarneming van acties, vertragen de reacties.
Fijn dat er Jelinek bij is gehaald voor de informatie omtrent Kratom.
Zitten hopelijk geen kinderen in het bereidingsproces.

Reviewer

10/10

Good for Tea and you dont need to take so much in comparing to other kratom. Do TEA! Not in capsules! You can get stomach problem for takin to much in capsules.

Awesome kratom!

Skriva omdöme
Omdömen släpps efter granskning.

De fält som markerats med * är obligatoriska fält.

Specifikationer