Discover new exceptional pricing on Storz & Bickel

Kratom Bali extrakt 15x

5312 Herbs of the Gods

12,50 € *
Mängd Styckpris
till 3 12,50 € *
från 3 11,75 € *
från 5 11,00 € *
från 10 10,25 € *
+

Slut i lager

  • Free shipping at €50
  • Everything you need
  • Exceptional service
  • 5312

Kratom (Mitragyna speciosa) växer naturligt i regnskogarna i Sydostasien, främst i Thailand, Bali och Malaysia. Det är ett stort träd som kan bli så högt som 15 meter. Över 25 alkaloider har isolerats från kratom, varav den viktigaste är mitragynine. Förutom att användas som narkotika i sig, används det ibland till måttligt opiummissbruk. Eftersom mitragynine dämpar opiat tillbakadragandet, säga kratom vara ett (tillfälligt) botemedel mot opiummissbruk. En liten minoritet av användarna använder kratom för att förlänga samlag.

På senare år, kratom har blivit väldigt populärt och är tillgängligt på internet. Dock så skiljer sig kvalitén hos produkter sålda som extrakt väldigt mycket. Detta Bali kratomextrakt sätter ett stopp för förvirringen, eftersom det är det första standardiserade extraktet och dess kvalité är garanterat. Den är överlägsen andra kratomprodukter, enkel att förtära då det är ett väldigt fint pulver och aktiv från ca 1 gram.

Kratom effekter

Effekterna kommer igång inom fem till tio minuter efter användning, och pågår i 4 till 6 timmar. Kratom har både stimulerande och avkopplande egenskaper som om du skulle tugga kokablad och röka opium samtidigt. Vissa källor säger att den är stimulerande i lägre doser och blir lugnande vid högre doser. De dominerande effekterna tycks likna opiatdroger, inklusive smärtlindring, ungefär jämförbar i styrka med kodein. Till skillnad från opiater, verkar inte mitragynine orsaka illamående eller kräkningar. Känslan har beskrivits som glad, stark och aktiv, med en stark önskan att göra något. Andra effekter av mitragynine är lokalbedövning och depression av det centrala nervsystemet. Tung användning kan leda till långvarig sömn.

Förbereda Kratomextrakt

(Bali) Kratom standardiserat extrakt är aktivt från under 1 gram och kan blandas med vätska (varmt vatten, eller en milkshake till exempel). Använd 0.5 gram för en mild effekt, och upptill 1.5 gram för en stark effekt. Genom vår erfarenhet så gillar de flesta att göra Kratom te.

Varning

Användning av Kratom i höga doser kan vara milt beroendeframkallande. Akuta biverkningar är muntorrhet, aptitlöshet och förstoppning. Biverkningar från långtidsanvändning inkluderar anorexia och viktminskning, sömnlöshet, och en mörkfärgning av huden, särskilt på kinderna.

Länkar

för mer information om denna intressanta planta, vänligen besök www.mitragyna.com

Fragen und Antworten mer

Kratom Bali extrakt 15x Questions

Questions

Detta fält är obligatoriskt.

Ställ en fråga

Specifikationer