Discover new exceptional pricing on Storz & Bickel

Bobinsana (Calliandra angustifolia)

Bobinsana (Calliandra angustifolia)

15655 Herbs of the Gods

4,95 € *
Mängd Styckpris
till 3 4,95 € *
från 3 4,65 € *
från 5 4,36 € *
från 10 4,06 € *
+

Slut i lager

  • Free shipping at €50
  • Everything you need
  • Exceptional service
  • 15655

Bobinsana (Calliandra angustifolia) Är en ganska mystisk stimulant som traditionellt tillverkas av roten på Bobinsana trädet som växer i Sydamerika. I denna del av världen är trädet även känt vid namnet balata, bubinianal, capabo, kori-sacha eller yopoyo. Vår strimlade bobinsana kan användas som en infusion. Traditionellt brukar roten användas som en medicin eller en ingredients i ayahuasca. Roten sägs även kunna framhäva lucid- drömmar.

INSTRUKTIONER FÖR ANVÄNDNING

Förbered som ett helt vanligt te. Låt en liten mängd av bobinsana ligga i varmt vatten i ungefär 5 minuter.

TRADITIONELL ANVÄNDNING AV BOBINSANA

I det Amazonska flodområdet använder lokalbefolkningen bobinsana som en stimulant. De förbereder ett avkok av trädets rötter för att utvinna styrka och energi. Barktinkturen används ofta för att hjälpa en person att kämpa mot små åkommor eller obehag vid åldrande. I vissa fall används det även i ett bad för att hjälpa till att bygga upp styrka och allmän motståndskraft.

Det andra största användningsområdet för bobinsana är som en sekundär ingrediens i en rad olika ayahuasca drycker. Bobinsana är inte en hallucinogen, men shamaner tycker om att använda den för att skapa en varsam, spirituell koppling till växterna.

Bobinsana är även känd för att producera väldigt klara drömmar fulla av färger och syner.

OM BOBINSANA

Bobinsana är ett buskigt träd som kan växa till att bli mellan 4 och 6 meter höga och hittas vanligtvis vid strömmar och floder i Amazonas. Bobinsana kan hittas i Peru, Ecuador, Colombia, Brasilien och Bolivia. Trädet kan även hittas ända upp på 1500 meters höjd uppe i de östra Anderna. Det producerar väldigt tydliga, rosa och röda blommor som är typiska för Mimosa familjen som trädet är medlem i.

VARNING

Använd ej om du är gravid.

Fragen und Antworten mer

Bobinsana (Calliandra angustifolia) Questions

Questions

Detta fält är obligatoriskt.

Ställ en fråga
Kundrecensioner för "Bobinsana (Calliandra angustifolia)"
Skriva omdöme
Omdömen släpps efter granskning.

De fält som markerats med * är obligatoriska fält.

Specifikationer