SmartshopFormlerPsykedelisktSLICE Magic Thunder

Read more about shipping and response delays due to Corona.

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

SLICE Magic Thunder

6 Omdöme

Slut i lager

Ställ en fråga om den här produkten

Leveransrestriktioner

Tyvärr kan vi inte kan skicka denna produkt till ditt land. Möjligen på grund av dess lagliga status, eller för att vi inte kan garantera en säker och korrekt ankomst av ditt paket. Våra transportrestriktioner är bindande. För mer information om den lagliga statusen av våra produkter ber vi dig vänligen att se över våra villkor.

Leveransrestriktioner

Produktinformation

De bästa örterna från naturen och en skvätt magi kombineras i Magic Thunder SLICE, en kompakt bar av örter och örtextrakt. Synergieffekterna mellan huvudingredienserna kratom och salvia ger ett subtilt och behagligt rus. Paketet passar i fickan och kan lätt tas med dig vart du än går.

Effekter av Magic Thunder

Cirka 30 minuter efter konsumtion, kommer du börja känna en lätt men trevlig känsla av att sväva. För att uppskatta effekterna av Magic Thunder SLICE till fullo rekommenderar vi att du tar denna SLICE i en lugn miljö utan distraktioner. Ju mer du kan fokusera på effekterna, desto starkare kommer du att uppleva dem. Det kommer dock inte att nå en punkt där du förlorar kontrollen. Effekterna håller i sig i två till tre timmar.

Magic Thunder användning

Bryt av en liten bit och lös upp den i varmt vatten för ett utsökt, avkopplande te. Ta ca 1 gram för en normal dos eller 1,5 gram för en stark dos.

Vad är en SLICE?

SLICE är en örtblandning som är komprimerad till en kompakt kaka. Varje SLICE blandning har ett unikt recept med exotiska örter och koncentrerade örtextrakt för att göra ett avkopplande och milt psykedeliskt te.

Hampaolja har lagts till i alla SLICE kakor för att ge det en något fuktig känsla och dess karakteristiska växtbaserade arom. Hampaolja har en neutral smak och stör inte någon annan smak eller effekterna av de viktigaste ingredienserna. Färgen på SLICEbiten kan variera, men innehållet och effekterna är konsekventa.

SLICE är inte en partydrog eller stark psychedelic, utan snarare tänkt att avnjutas i en lugn miljö. Till exempel hemma i ditt vardagsrum eller omgiven av natur. De milda effekter gör SLICE till en härlig upplevelse för både vana och känsliga användare.

SLICE växtbaserade solida kakor

SLICE finns i olika läckra och mind-blowing variationer. Kontrollera tabellen nedan för att hitta rätt SLICE för dig!

Variation Effekter
SLICE Blackadder

En avkopplande blandning av kratom och kanna.

SLICE Jo-burg High

Denna blandning av vild dagga och damiana slappnar av och fungerar som ett afrodisiakum.

SLICE Magic Thunder

Psykedelisk blandning som innehåller kratom och salvia.

SLICE Trance Sensation

Den SLICE som är mest potent och psykedelisk. Innehåller salvia och marihuanilla extrakt.

SLICE Power Spice

Tillverkad från kratom, salvia och malört extrakt. Perfekt för avkoppling blandat med lite trippy-känslor.

Ingredienser

Salvia divinorum, Kratom extrakt, Kratom, Canavalia maritima, hampaolja.

Varning

Akuta biverkningar är muntorrhet, aptitlöshet och förstoppning. Biverkningar från långtidsanvändning inkluderar anorexia och viktförlust, sömnlöshet och en mörkfärgning av huden. Används inte om du är gravid och ska inte kombineras med andra selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI), Mono Oxidashämmare (MAO-hämmare) eller medicinering. Delta inte i trafik efter användning. Inte lämplig för minderåriga, Förvaras på ett svalt och torrt ställe.

Leveransrestriktioner

Observera: Vi skickar inte färska/ört produkter till länder utanför Europa. Se vår ansvarsfriskrivning för mer information. Kontrollera också om produkten är laglig i ditt land. Vi kan definitivt inte skicka denna produkt till följande länder.
Productcode Productname

Varför beställa från Azarius?

Snabb & diskret global leverans

Pengarna tillbaka garanti

Skickas inom 1 dag från betalning

Alla paket är 100% försäkrade!

Från Amsterdam, med kärlek

Inga olagliga ämnen eller "legal highs"

Vad våra kunder säger om oss

Omdöme - SLICE Magic Thunder

Recensionerna är publicerade av Azarius kunder. Det är ditt egna ansvar att utvärdera tillförlitligheten, kvalitén och trovärdigheten av kundernas recensioner.

Skriv ett omdöme

TrypFan 2016-01-22

Subtle effects. Used it to relax after a lot of work-related stress. You're not really tripping like magic truffles (and certainly not like doing salvia) but it's a very mellow kind of stoned.

Package arrived in the UK in 3 days :)

Visa fler recensioner

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.