KundserviceLeveransinfo

Azarius

  • $

$ 0, -

0,00 US$

Leveransinfo (USA)

Visa meny Göm meny

När du har gjort en beställning på nätet, kommer du att få en e-postbekräftelse. Det här meddelandet innehåller en unik beställningskod som du kan när som helst använda för att kontrollera statusen på din beställning.

Can I reach Customer Service by phone?

All our phone lines are closed in order to fully concentrate on answering all email inquiries. We apologise for the inconvenience.

Leveransinformation

Beställningar ska sändas inom en arbetsdag efter att vi har fått betalningen, förutsatt att alla produkter finns på lager.

Välj ditt land nedan för en uppskattning av leveranstiden

Med tabellen nedan kan du uppskatta fraktkostnaderna. De exakta fraktkostnaderna kommer att beräknas när du gör en beställning.

Betalningsalternativ

Nedan hittar du alla tillgängliga betalningsalternativ och de extra kostnaderna. Klicka på en betalningsmetod för mer detaljerad information.

Diskret leverans

Alla våra paket är diskreta, med bara din adress och en generisk returadress på utsidan av paketet.

Full försäkring

Alla paket vi skickar är fullt försäkrade. Om produkterna inte kommer till din adress av någon anledning kommer vi att inleda en utredning på posten. Detta kan ta ett tag. När vi får reda på vad som gått fel med ditt paket, skickar vi antingen paketet igen eller återbetalar din betalning.

Är du minst 18 år?

För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år.